Lid worden van de vereniging

 

Bent u een (aanstaande) ouder van een CHD kindje of heeft u zelf CHD overleefd dan kunt u kosteloos lid worden van onze vereniging. U profiteert dan van actuele informatie over het ziektebeeld, lotgenotencontact via een besloten groep op Facebook en meerdere contactdagen door het jaar heen. En u maakt het door uw lidmaatschap dan mogelijk dat wij georganiseerd opkomen voor de belangen van deze patientengroep en de zorg voor deze patiënten kunnen helpen verbeteren.

 

Wanneer u besluit een donatie aan onze vereniging te doen ondersteunt u tevens medische onderzoek  op het gebied van Congenitale Hernia Diafragmatica. Op dit moment werven wij geld om een nieuwe techniek te ontwikkelen voor het sluiten van het gat in het middenrif.

 

Als lid heeft u inspraak en eenmaal per jaar stemrecht op onze ledenvergadering. Ook kunt u in diverse commissies een bijdrage leveren aan de werkzaamheden van de vereniging.

 

Na aanmelding sturen wij u een bevestingsmail. Minimaal eenmaal per jaar wordt u uitgenodigd een donatie naar keuze te doen. Dit is echter geen voorwaarde om lid te kunnen worden.