Lid worden van de CHD patiëntenvereniging

Bent u een (aanstaande) ouder of familielid van een kind geboren met CHD of heeft u zelf CHD overleefd, dan kunt u op deze pagina lid worden van onze CHD patiëntenvereniging. Vul hiervoor onderstaand formulier in. U profiteert dan van actuele informatie over het ziektebeeld, nieuwsbrieven, lotgenotencontact via een besloten groep op Facebook en meerdere contactdagen door het jaar heen. En u maakt het door uw lidmaatschap dan mogelijk dat wij georganiseerd opkomen voor de belangen van deze patientengroep en de zorg voor deze patiënten kunnen helpen verbeteren.

 

Met ingang van 2020 hanteert de vereniging een vaste contributie van €25 per jaar.

 

Wanneer u besluit een donatie aan onze CHD patiëntenvereniging te doen ondersteunt u tevens medische onderzoek  op het gebied van Congenitale Hernia Diafragmatica. Op dit moment werven wij ondermeer geld om een nieuwe techniek te ontwikkelen voor het sluiten van het gat in het middenrif in samenwerking met het Radboudumc http://www.radboudumc.nl

 

Als lid heeft u inspraak en eenmaal per jaar stemrecht op onze ledenvergadering. In ieder geval jaarlijks worden er ook lezingen over CHD georganiseerd met relevante sprekers uit de CHD expertisecentra. Ook kunt u in diverse commissies een bijdrage leveren aan de werkzaamheden van de vereniging. Denk aan het vertegenwoordigen van het patiëntenbelangen in onderzoek en projecten, communicatie en webredactie, fondsenwerving en lotgenotencontact.

 

 

Na aanmelding sturen wij u een bevestingsmail.

 

 

 

Inschrijfformulier CHD patiëntenvereniging