Lid worden van de CHD patiëntenvereniging

Bent u een (aanstaande) ouder of familielid van een kind geboren met CHD of heeft u zelf CHD overleefd, dan kunt u op deze pagina lid worden van onze patiëntenvereniging. Vul hiervoor onderstaand formulier in. U profiteert dan direct van de volgende voordelen:

  1. Altijd up-to date informatie over het ziektebeeld afgestemd op uw situatie
  2. Kosteloos telefonisch / digitaal consult mogelijk 
  3. Belangenbehartiging en begeleiding in contacten met medisch specialisten / ziekenhuizen
  4. Minimaal 6 x per jaar ontvangt onze nieuwsbrief
  5. Kostenloos gebruik van ons beveiligde en afgeschermde lotgenotenforum voor ouders van kinderen met CHD en voor mensen die zelf geboren zijn met CHD (niet voor andere familieleden toegankelijk)
  6. Matching met lotgenoten uit onze database voor persoonlijk lotgenotencontact (telefonisch of thuiscounseling)
  7. Kosteloos deelname aan contactdagen, lezingen van specialisten en speciale events voor familie
  8. Inspraak en stemrecht tijdens onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV)

Wanneer u besluit lid te worden of een donatie aan onze patiëntenvereniging te doen, ondersteunt u tevens medische onderzoek  op het gebied van Congenitale Hernia Diafragmatica. 

 

Als lid kunt u ook in diverse commissies een bijdrage leveren aan de werkzaamheden van de vereniging. Denk aan het vertegenwoordigen van het patiëntenbelangen in onderzoek en projecten, communicatie en webredactie, fondsenwerving en lotgenotencontact.

Na aanmelding sturen wij u een bevestigingsmail van uw lidmaatschap. U wordt jaarlijks uitgenodigd per e-mail om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering van PlatformCHD. 

 

Inschrijfformulier lidmaatschap CHD patiëntenvereniging